Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής – Τα θέματα

Η πρόσκληση κια τα θέματα της συνεδρίασηςτης Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η για μέσω τηλεδιάσκεψης κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθ. Δ1α/ΓΠ. οικ. 80189 – ΦΕΚ 5486/Β/12-12-2020 ” Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 “, K.Y.A. και της παρ. 6 του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018, σας προσκαλώ μέσω τηλεδιάσκεψης σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης, την 23η Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30΄μ.μ για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, λόγω εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης λήψης αποφάσεων περί: • ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: “ΚΟΠΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”, προκειμένου να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες για την χορήγηση καυσόξυλων στους δικαιούχους, δεδομένου ότι βρισκόμαστε εν μέσω χειμερινής περιόδου και • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020, λόγω λήξης του οικονομικού έτους.

Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: “ΚΟΠΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.
2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο. Ε.
ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Λαμία ο καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης

  Ομιλία του Καθηγητή Σεισμολογίας  Άκη Τσελέντη στη Λαμία, στις 23/4/2024 Ο Δήμος Λαμιέων σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *