Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Καθαρισμός, επισκευή και συντήρηση των Κοιμητηρίων

Ο Δήμος Μακρακώμης όπως σημειώνει σε ενημέρωση του,  θα επιμεληθεί διεξοδικά τον ολικό καθαρισμό και περιποίηση  των κοιμητηρίων στην μνήμη όλων όσων έχουν φύγει  και γενικότερα να υπάρχει μία αξιοπρεπής κατάσταση.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

“To 2021 εκτός των άλλων έργων και δράσεων που θα κάνουμε ως Δημοτική Αρχή θα είναι και έτος μνήμης και φροντίδας των ανθρώπων που έχουμε χάσει.
Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είναι στη ζωή δεν πρέπει να τους τιμάμε και να τους φερόμαστε σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Κάθε άλλο!!
Χωρίς τους γονείς μας και τους παππούδες μας δεν θα υπήρχαμε καν. Από τους αρχαίους χρόνους αποδίδαμε τιμές στους νεκρούς μας, άρα το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε την τελευταία τους κατοικία καλύτερα κι από τη δικής μας

Δεν θα αναλάβουμε μόνο το καθάρισμα στα κοιμητήρια αλλά θα επισκευάσουμε όλες τις ζημιές που έχουν υποστεί και να λύσουμε πολλά άλλα προβλήματα , όπως το κόψιμο δέντρων την συντήρηση και επισκευή των περιφράξεων και τόσα ακόμη.” αναφέρει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Μακρακώμης κ. Π. Κοντογεώργος.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Λαμιεών: 3η σύγκληση της Επιτροπής Διαβούλευσης

3η δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λαμιέων στις 1/12/2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *