Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Μας φώναξαν για να μας «μαλώσουν» για άρθρο που αναρτήσαμε!

Μετά από την ανάρτηση του σημερινού 23/8/2021 άρθρου του www.fonografos.net για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης, συνέβη το παρακάτω ανήκουστο περιστατικό.
Η Αντιδήμαρχος των Οικονομικών κάλεσε τον ιδιοκτήτη και εκδότη του www.fonografos.net να πάει στο γραφείο της.

Καθόσον βρίσκονταν στην Σπερχειάδα, ο www.fonografos.net πήγε στο γραφείο της όπου του «έβαλε τις φωνές» για το άρθρο για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης που είχε αναρτηθεί μόλις πριν λίγη ώρα, κάνοντας λόγο ότι στην εισήγηση της αναφέρει που πηγαίνουν τα χρήματα. Δείτε εδώ το άρθρο.

Δείτε παρακάτω  το βίντεο και αν ακούσετε που πάνε τα χρήματα, τότε να ζητήσουμε και συγνώμη. Αν όχι, ορθά γράφτηκε ότι γράφτηκε. Εύλογα ρώτησε ο www.fonografos.net επίσης γιατί δεν έκαναν σχετικό δημόσιο σχολιασμό ή διευκρίνιση θεσμικά και έπρεπε να τον καλέσει στο γραφείο….

Αμέσως ο www.fonografos.net υπογράμμισε ότι δεν γίνεται λόγος για ατασθαλίες και δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο παρά μόνο να ενημερώσει η Δημοτική Αρχή που πηγαίνουν τα χρήματα. Άλλο το ένα άλλο το άλλο… Της τόνισε δε, ότι αν θέλει, να το καταγγείλει.

Όπως επίσης τόνισε για θέματα και ζητήματα της Τοπικής Κοινότητας Σπερχειάδας- αφού είναι και Τοπικός Σύμβουλος- σημειώνοντας ότι βλέπει να γίνονται εκδηλώσεις στην πόλη και να σπαταλούνται χρήματα, χωρίς να υπάρχει γνωμοδότηση και απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας.

Τέτοια κίνηση για την ανάρτηση του άρθρου βέβαια δημιουργεί θέμα, καθόσον δεν γίνεται ούτε θα δεχτούμε να μας πουν τι θα γράψουμε… Δηλαδή τι θέλουν να βάλουν βέτο; Να μην υπάρχει αντικειμενική πληροφόρηση;

Δεν θα το επιτρέψουμε εννοείται κάτι τέτοιο, δεν θα γίνει ποτέ. Αντίθετα θα είμαστε συνεχώς παρών να καταγράφουμε και τα καλώς και τα κακώς κείμενα, όπως κάνουμε συνεχώς ως ενημερωτική ιστοσελίδα. Είμαστε υπέρ της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας και της αλήθειας, όσο αυτό και αν έχει κόστος σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο…

Αν διαφωνούν σε κάτι ας προχωρήσουν θεσμικά και όχι έτσι όπως σήμερα. Η ανάρτηση του άρθρου μας όπως κάθε φορά ήταν δημόσια, έτσι οφείλουν να απαντούν, μόνο δημόσια…

Δείτε το βίντεο από την συνεδρίαση:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τεράστια κλοπή στο Μώλο Φθιώτιδας – Από που έκλεψαν εξοπλισμό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Μία πολύ μεγάλη και ασυνήθιστη  κλοπή καταγράφηκε στο Μώλο Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, άγνωστοι προς το παρόν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *