Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Νέες προσλήψεις – Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Η πρόσκληση και τα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης που περιλαμβάνει και συζήτηση για νέες προσλήψεις.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
για τακτική μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 1293/8.1.2021 (ΦΕΚ Β΄ 30) ΚΥΑ με θέμα “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 18 Ιανουάριου 2021 και ώρα 6:00”, σας προσκαλώ σε τακτική μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης, που θα πραγματοποιηθεί την 19η Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00΄ π.μ. για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

1. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ) ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ”, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 107.700,00€ (ΜΕ Φ.Π.Α 24%). ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

4. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

5. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ”. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

6. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ Δ.Ε. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο. Ε. ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης για τους Αντιδημάρχους

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη  για τους πρώην και νυν Αντιδημάρχους Μετά τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *