Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για οικονομική ενίσχυση μαθητών/φοιτητών της Γιαννιτσούς

Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος που απευθύνει η Κοινότητα Γιαννιτσούς στο Δήμο Μακρακώμης για οικονομική ενίσχυση μαθητών/φοιτητών από το Κληροδότημα του “Αθανασίου Βλαχώνη”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Κ. Γιαννιτσούς που ασκεί τη διοίκηση και διαχείριση του Κληροδοτήματος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΩΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ», προκειμένου να προβεί στην οικονομική ενίσχυση χωρίς διαγωνισμό, για το ακαδημαϊκό/διδακτικό έτος 2021-2022, φοιτητών/τριών σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και μαθητών/τριών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατοίκων της Κ. Γιαννιτσούς προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός σαράντα πέντε (45) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας στο κοινοτικό κατάστημα, στην ιστοσελίδα του Δήμου Μακρακώμης και όπου αλλού κριθεί ότι συμβάλλει στη δημοσιότητα της παρούσας, ήτοι μέχρι και την 28-03-2022. Μετά την προθεσμία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις ενδιαφερομένων.

Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης δεν δύναται να είναι ανώτερο από πεντακόσια (500) Ευρώ για έκαστο των φοιτητών/τριών και ανώτερο από τριακόσια (300) Ευρώ για έκαστο των μαθητών/τριών, βάσει του προϋπολογισμού του έτους 2022 που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης και θα διαμοιραστεί ισόποσα στους επιλεχθέντες.

Δικαιολογητικά ενδιαφερομένων:
1. Αίτηση
2. Φωτοτυπία ταυτότητας του αιτούντος ή/και των γονέων για τα ανήλικα τέκνα.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας
5. Πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας για την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο
6. Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος του ενδιαφερομένου ή των γονέων (σε περίπτωση που πρόκειται για προστατευόμενο τέκνο) εκ του οποίου να προκύπτει οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 Ευρώ προσαυξανόμενο κατά 2.500 Ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο πέραν των δύο(2).
7. Αντίγραφο του Ε9.
8. Υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/86) ότι δεν λαμβάνει οικονομική ενίσχυση/υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από άλλη κληρονομιά ή δωρεά και ότι δεν εξέπεσε από δική του υπαιτιότητα προηγούμενης υποτροφίας που απονεμήθηκε σε αυτόν/ην.

Η επιλογή θα γίνει βάσει εισοδηματικών κριτηρίων. Η διάρκεια της οικονομικής ενίσχυσης είναι ετήσια.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6974311552

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου από Λαμία: “Η ενημέρωση των παιδιών είναι κρίσιμη τόσο για την καθημερινή τους διαβίωση όσο και για την ποιότητα της δημοκρατίας μας” [ΦΩΤΟ]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/1/2023 η ημερίδα με θέμα  «Παιδεία στα Μέσα»  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *