Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Υποβολή δικαιολογητικών μοριοδότησης πωλητών Λαϊκών αγορών

Ο Δήμος Μακρακώμης ενημερώνει:

Μετά την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της Κοινότητας Σπερχειάδας σε νέα θέση σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 132/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την ψήφιση του νέου κανονισμού Λαϊκών αγορών του Δήμου Μακρακώμης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 28/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρακαλούνται όλοι οι πωλητές που κατέχουν νόμιμα θέση στις λαϊκές αγορές των Κοινοτήτων Σπερχειάδας και Μακρακώμης, να προσκομίσουν στην Επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης που επισυνάπτεται, προκειμένου να μοριοδοτηθούν, σύμφωνα με το σύστημα που ορίζει η νομοθεσία, ώστε να τους αποδοθούν οι θέσεις.

Επισημαίνεται ότι πωλητές, οι οποίοι οφείλουν ημερήσιο τέλος πέρα των δύο μηνών, χάνουν τη θέση τους και δεν θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

Τις αιτήσεις μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα παραλαμβάνει ο Γραμματέας της Επιτροπής αξιολόγησης των αιτήσεων κ. Γκόγιας Νικόλαος του Φωτίου, στο ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, στην οδό Πάππα -2 στην Σπερχειάδα.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ

Πατήστε εδώ για τα σχετικά έγγραφα

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Λαμιέων, 9/2

Με σχετικές αποφάσεις του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από επικοινωνία και αιτήματα των Προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *