Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δημοτική Αρχή Στυλίδας – Συνάντηση και ανοιχτή συζήτηση στις Ράχες Φθιώτιδας

Στην συνάντηση (10/6), Δημοτικής Αρχής και δημοτών, καταγράφηκαν ερωτήσεις, προβληματισμοί και προτάσεις δημοτών και φορέων για τα ζητήματα της περιοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Αρχή Στυλίδας από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι σήμερα αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα εγγενή προβλήματα του δήμου, με υπομονή και ψυχραιμία. Με βάση το όραμα και τους σχεδιασμούς της, αγωνίζεται με διαχειριστική επάρκεια, να δώσει λύσεις σε σοβαρά ζητήματα που ήδη υπήρχαν αλλά και σε εκείνα που προκύπτουν καθημερινά.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Ραχών η προγραμματισμένη συνάντηση- ανοιχτή συζήτηση χωρίς τους περιορισμούς της πανδημίας μετά από πολύ καιρό, όπου καταγράφηκαν ερωτήσεις, προβληματισμοί και προτάσεις δημοτών και φορέων για τα ζητήματα της περιοχής και κυρίως για το λιμάνι, την καθαριότητα και τα ζητήματα της ύδρευσης και άρδευσης, καθώς και για όσα έργα είναι σε εξέλιξη όπως η κατασκευή του αγωγού της Παλαιοκερασιάς-Ραχών αλλά και για όσα έργα πρόκειται να υλοποιηθούν.

Ο διάλογος με όλους τους δημότες λειτουργεί στην πράξη με αμεσότητα στα τοπικά ζητήματα ενώ στόχος μας είναι με διεκδικητικότητα, σωστή μελέτη, σωστό προγραμματισμό και συνεχή παρακολούθηση να βάλουμε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα σε τροχιά επίλυσης. Η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στο να δίνονται άμεσα λύσεις όπου είναι εφικτό, ενώ παράλληλα να δρομολογείται η επίλυση των ζητημάτων εκείνων που χρειάζονται περαιτέρω χρόνο, πάντα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας στον Γοργοπόταμο: “Υποκλινόμαστε στο φρόνημα, στον ηρωισμό, στην αυτοθυσία, στο παράδειγμά τους”

“Κορυφαία πράξη της Ελληνικής Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα.”, επεσήμανε στον χαιρετισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *