Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας: Έκκληση για εκταφή και ανακομιδή των οστών

Πρόσκληση προς τους υπόχρεους συγγενείς κοιμηθέντων για εκταφή που αναπαύονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας και έχουν παρέλθει 5 έτη από την ταφή τους

Ο Δήμος Λαμιέων απευθύνει έκκληση προς τους υπόχρεους συγγενείς κοιμηθέντων – που αναπαύονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας και έχουν παρέλθει 5 έτη από την ταφή τους ή έχει εξαντληθεί η τυχόν νόμιμη παράταση ταφής- να μεριμνήσουν για την εκταφή και ανακομιδή των οστών.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Δήμος απευθύνει την εν λόγω έκκληση, λόγω της έλλειψης χώρου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας, καθώς κρίνονται απαραίτητες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εκταφή και την τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκια του Κοιμητηρίου.

Εάν δεν προσέλθουν συγγενείς των θανόντων, η εκταφή θα διενεργηθεί από την υπηρεσία αυτεπάγγελτα εξήντα (60) ημέρες μετά από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 22 του Κανονισμού Κοιμητηρίων, οπότε τα οστά θα τοποθετηθούν στο χωνευτήριο.

Επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν επιθυμούν να βρεθούν στη δυσάρεστη αυτή θέση, ο Δήμος Λαμιέων καλεί τους δημότες να φροντίσουν άμεσα για την εκταφή των κοιμηθέντων συγγενών τους, που έχουν συμπληρώσει 5 έτη ταφής ή και την τυχόν νόμιμη παράταση παραμονής κατά 2 έτη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 22310-34730 (Δημ. Κοιμητήριο Ξηριώτισσας, Κα Ξηρομερίτη Μαρία).

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία – Καλλιθέα για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Αγώνας Κυπέλλου για την Λαμία, με μία μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση! Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *