Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δομοκός: Πολύ επιτυχημένη η εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα και τη νέα νομοθεσία

Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Δομοκό η εσπερίδα σχετικά με τα Αδέσποτα Ζώα και τη νέα νομοθεσία.

Η εσπερίδα διοργανώθηκε από το Δήμο Δομοκού και τους Φιλόζωους Εθελοντές του Δήμου Δομοκού και όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Μπάμπης Λιόλιος ήταν εξαιρετική  τόσο για την θεματολογία της και την ενημέρωση που πρόσφερε όσο και από την συμμετοχή που είχε.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, οι Αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας κ.κ. Καρακάντζας Αθανάσιος και Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, η Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και των Π.Κ. του Νομού Φθιώτιδας κα Μπονέ Σταυρούλα, ο Διοικητής του Α.Τ. Δομοκού κ. Τσιαβάκης Κωνσταντίνος, ο Εκπρόσωπος του Π.Κ. Δομοκού κ. Αλεξόπουλος Αντώνιος, η Εκπρόσωπος του Κ.Υ. Δομοκού κα Νέντα Καμπάνι, ο Εκπρόσωπος της Ι.Μ. Φθιώτιδας πατέρας Δημήτριος Νασόπουλος, η Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Φθιώτιδας κα Φούκα Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δομοκού κ. Μπαλκούρας Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Δομοκού, καθώς και πλήθος φίλων Εθελοντών και ενδιαφερομένων για το τόσο σημαντικό ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

Υπογραμμίζει σε ανάρτηση του ο κ. Λιόλιος:

“Εξαιρετικές οι παρουσιάσεις των ειδικών, που ευχαριστούμε ιδιαιτέρως (κα Καμπάνι, κα Ντελή, κ. Μπατίκα και κ. Τσιαμπούλα)!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Φιλόζωους Εθελοντές για την πολύτιμη συνεισφορά και τον αδιάκοπο αγώνα τους στην προσπάθεια επίλυσης του σοβαρού ζητήματος των αδέσποτων ζώων!
Τονίζοντας τη βελτίωση της παιδείας μας στο συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να συμπεριφερόμαστε στα ζώα όπως πραγματικά τους αξίζει, καταλήξαμε στο συμπέρασμα:
ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ! ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!
Η προσπάθεια σε όλους τους τομείς συνεχίζεται…”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Θρήνος για τον Νίκο Χασιώτη που έφυγε από την ζωή…

Θρήνος στην τοπική  κοινωνία της Λαμίας και στην Πυροσβεστική… Ο Νίκος Χασιώτης έφυγε ξαφνικά από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *