Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δωρεά εξωλέμβιας μηχανής στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας  ενημερώνει για την σημαντική δωρεά που δέχτηκε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα (6/10/2022) μετά από Απόφαση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και κατόπιν σχετικής διαταγής του ΥΝΑΝΠ/Α΄-ΛΣ ΕΛΑΚΤ/ΔΟΔ πραγματοποιήθηκε η παράδοση παραλαβή εξωλέμβιας μηχανής για ανάγκες Υπηρεσίας μας μεταξύ του δωρητή – εκπροσώπου της εταιρείας ΘΑΛΑΣΣΗΣ Γ.Μ ΑΕ και του Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοιάρχου ΛΣ Βέτσικα Ευθυμίου εντός της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας.

Στην εν λόγω παράδοση παραλαβή ο Λιμενάρχης Στυλίδας απένειμε τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε τον κ. Θαλάσση για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Λιμεναρχείου, αναφορικά με την προαναφερόμενη δωρεά, συμπληρώνοντας «ότι στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας πράξεις τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στο έργο του λιμεναρχείου και δημιουργούν στα στελέχη καλύτερες εργασιακές συνθήκες με αποτέλεσμα την άμεση επιχειρησιακή ετοιμότητα της Υπηρεσίας μας. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που αποτελέσατε έμπρακτα τους στυλοβάτες της Υπηρεσίας μας και ευελπιστούμε η στήριξή σας να ακολουθεί να υφίσταται σε τυχόν δυσκολίες που μελλοντικά προκύψουν».

Ενώ ο κ. Θαλάσσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι « νοιώθει περήφανος που μπόρεσε να βοηθήσει από την δική του πλευρά με αυτόν τον τρόπο το Λιμεναρχείο και δεσμεύτηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης για επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της νεοσύστατης χορωδίας του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Με 31 μέλη προς το παρόν λειτουργεί η νέα χορωδία στον Ιερό ναό στα Γαλανέικα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *