Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δωρεά του Δήμου Αμφίκλειας -Ελάτειας στον Δήμο Αργιθέας

Ο Δήμος Αμφίκλειας -Ελάτειας με ενημέρωση του μας πληροφορεί για δωρεά 100 λαμπών που πραγματοποίησε  στον Δήμο Αργιθέας.

Αναφέρει ειδικότερα:
“Άρρηκτοι οι δεσμοί του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με τον Δήμο Αργιθέας και έμπρακτη η αλληλεγγύη και η αγάπη μας για τους δημότες μας που παραμένουν συνδεδεμένοι με την πατρώα γη. Ένα κομμάτι της καρδιάς τους χτυπάει ακόμη εκεί, στον τόπο που άφησαν πίσω τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του Δήμου Αργιθέας προχωρήσαμε στη δωρεά 100 λαμπών, οι οποίες εκτός από τα σπίτια των κατοίκων μας στην ορεινή Αργιθέα θα φωτίσουν και τις αναμνήσεις τους! Τις λάμπες παρέλαβε ο φίλος Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, τον οποίο υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά στο Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας. Αμοιβαία χαρά, αφού η Αμφίκλεια αποτελεί αγαπημένο προορισμό, όπου ο ίδιος περνούσε μέρος των διακοπών του.

Με την ίδια διάθεση για συνεργασία και βοήθεια θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στον Δήμο Αργιθέας, διατηρώντας ζωντανές τις μνήμες και τους δεσμούς των κατοίκων μας!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Λοκρών Θ. Ζεκεντές για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα Δημάρχου Λοκρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *