Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δωρεάν διανομή Καινών Διαθηκών στη Φθιώτιδα

Σχετικά με την συγκεκριμένη  δωρεάν διανομή, διαβάστε εδώ τι αναφέρει η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος

Αιρετική δράση και στην Φθιώτιδα – Τι αναφέρει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος

 

Η δωρεάν διανομή Καινών Διαθηκών συγκεκριμένα, θα γίνει  σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα μέσω του εθελοντικού προγράμματος «Κάθε Σπίτι»

Το μη κερδοσκοπικό, φιλανθρωπικό Σωματείο «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» διοργανώνει το εθελοντικό πρόγραμμα «Κάθε Σπίτι», που αφορά τη δωρεάν διανομή 50.000 Καινών Διαθηκών από 3-9 Ιουλίου στους νομούς Καρδίτσας και Φθιώτιδας.

Οι Καινές Διαθήκες είναι μεταφρασμένες στη δημοτική γλώσσα, έκδοσης της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας και εγκεκριμένες από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας. Για 15η συνεχόμενη χρονιά, εθελοντές κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μοιράσουν από πόρτα σε πόρτα τον Λόγο του Θεού, με απώτερο σκοπό κάθε ελληνικό σπίτι να αποκτήσει το ευαγγέλιο.

Οι Καινές Διαθήκες έχουν μεταφραστεί στη δημοτική από τους καθηγητές Πανεπιστημίου Π. Βασιλειάδη, Ιωάν. Γαλάνη, Γ. Γαλίτη και Ιωάν. Καραβιδόπουλο και η αγορά τους βασίζεται αποκλειστικά σε δωρεές Ελλήνων και φιλελλήνων συνανθρώπων μας.

Μέχρι σήμερα έχουν διανεμηθεί μέσα σε 15 χρόνια συνεχών προγραμμάτων πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε 7.158 χωριά και σε νησιά, δηλαδή στο 80% της ελληνικής επικράτειας.

Η ΕΙΕ με έδρα την Αθήνα, προσφέρει από το 1981 κοινωνικό έργο, με προσφορά υλικής και ηθικής βοήθειας, σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Σκάλα Αταλάντης

Η ΚΟ Αταλάντης του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στις 19 Αυγούστου στη Σκάλα Αταλάντης στις 20:30, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *