Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2024

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2024 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική, από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, οργάνωσε την παρουσίαση των στερεοελλαδίτικων επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στον εκθεσιακό χώρο. Κατά την διάρκεια της έκθεσης και σε καθημερινή βάση, δόθηκε η δυνατότητα σε 26 παραγωγούς και επιχειρηματίες που προέρχονταν από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες,, να επισκεφθούν το περίπτερο, να προβάλλουν και να προωθήσουν επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου χώρου του περιπτέρου.

Στην έκθεση HO.RE.CA. 2024 φιλοξενήθηκαν προϊόντα αγροδιατροφής, οίνοι και καλλυντικά τα οποία τράβηξαν το ενδιαφέρον των αγοραστών και των εμπόρων που προέρχονταν τόσο από το εγχώριο, όσο και από το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε «η έκθεση HO.RE.CA. αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης αγοραστών, εμπόρων και επιχειρηματιών για τον ξενοδοχειακό κλάδο και την μαζική εστίαση στη χώρα. Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, σχεδιάσαμε το περίπτερο της Π.Σ.Ε. έτσι ώστε να είναι φιλόξενο, τόσο για τον επιχειρηματία της Στερεάς Ελλάδας, όσο και για τους εμπόρους και αγοραστές που το επισκέφθηκαν. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους παραγωγούς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την παρουσία τους. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις που δίνουν τον δικό τους αγώνα μέσα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρείν ».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

22χρονος έπιασε από το χέρι αστυνομικό και άρχισε να τον σέρνει με το αυτοκίνητό του

Ένας 22χρονος έπιασε από το χέρι αστυνομικό και άρχισε να τον σέρνει με το αυτοκίνητό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *