Breaking News

Δύο άτομα – ο ένας ανήλικος – κατηγορούνται για οπαδική βία στο Βόλο

Ταυτοποιήθηκαν, από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, τα στοιχεία δύο ημεδαπών, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για την εμπλοκή τους σε επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα στον Βόλο.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος άγνωστων -μέχρι στιγμής- συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 20-05-2025 στον Βόλο, οι δύο προαναφερόμενοι κατηγορούμενοι, από κοινού με άγνωστο/ους συνεργούς τους, επιτέθηκαν σε βάρος -5- ημεδαπών ανδρών, αποσπώντας από τον έναν την μπλούζα ποδοσφαιρικής ομάδας που φορούσε.

Πιο αναλυτικά, ο ένας από τους ταυτοποιημένους κατηγορούμενους προκάλεσε σωματικές βλάβες στον παθόντα που φορούσε την μπλούζα, ενώ ο δεύτερος χτύπησε άλλα δύο από τα πέντε άτομα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δες επίσης

Τσουχτερό πρόστιμο για φωτιά

Πρόστιμο από την Πυροσβεστική  για φωτιά Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.148,44€, στις 15 Μαΐου 2026, από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *