“Δύο χρόνια από την εθνική τραγωδία των Τεμπών”

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

 

Δύο χρόνια από την εθνική τραγωδία των Τεμπών

Η 28η Φεβρουαρίου καταγράφεται στη συνείδηση της κοινωνίας μας, ως ημέρα εθνικού πένθους και μνήμης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νέα παιδιά.

Εκ μέρους των εργαζομένων και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εκφράζω τη βαθιά μας θλίψη και την τιμή στη μνήμη των θυμάτων, τον σεβασμό προς τις οικογένειές τους και τη συμπαράστασή μας προς τους τραυματίες και τους επιζώντες του δυστυχήματος.

Το πάνδημο κοινωνικό αίτημα για την ανάδειξη της αλήθειας και την απόδοση δικαιοσύνης είναι δίκαιο και εύλογο.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο ανθρώπινο και εθνικό καθήκον.

Συνεχίζουμε, αδιάκοπα, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαρκή ενίσχυση της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μεταφορών.

 

 

Δες επίσης

Ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας συμφώνησαν Ελλάδα και Βουλγαρία

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Rumen Radev, στη Σόφια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *