Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δυτική Φθιώτιδα: Αυτοψία και επιτόπιο έλεγχο από τον Αντιπεριφερειάρχη Στ. Ελλάδας Κ. Καραγιάννη για τις ζημιές από τις φυσικές καταστροφές

Στην  Δυτική Φθιώτιδα  και σε πολλά χωριά της, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Καραγιάννης , από όπου και καταγωγή του, προκειμένου μαζι με την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κ. Αθανασία Ζωβοΐλη,  να πραγματοποιήσουν αυτοψία και επιτόπιο έλεγχο σε σημεία όπου προκλήθηκαν  ζημιές από φυσικές καταστροφές.

Η περιοδεία αυτή σκοπό είχε να καταγράψει τις ζημιές αλλά και να εξεταστούν οι λύσεις για πρόληψη και αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων. Μαζί τους  βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μακρακώμης  κ. Ανδρέας Παπασάρας.

“«Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν. Το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν».
Ευθύνη μας ως Περιφερειακή Αρχή δεν είναι μόνο να διορθώνουμε και να αποκαθιστούμε ζημιές από φυσικές καταστροφές αλλά και να της το προλαβαίνουμε. Αυτοψία και επιτόπιος έλεγχος με τη διευθύντρια τεχνικών έργων κ Αθανασία Ζωβοΐλη σε ρέματα και ποταμούς της δυτικής Φθιώτιδας.” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καραγιάννης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το ιστορικό χωριό Μαυρίλο με τους 12 μπαρουτόμυλους

Το ιστορικό χωριό Μαυρίλο στο Βελούχι Τυμφρηστού Φθιώτιδος ( 920μ υψόμετρο ) επάνω ακριβώς στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *