Επεισόδιο οικογενειακής βίας καταγράφηκε σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης αλλά και θανάσιμο τραυματισμό ζώου από πυροβολισμό.
Το απόγευμα του Σαββάτου 14/2/2026, ο άντρας, 65 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net, σε περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας, καβγάδισε με την σύζυγο του και υπό την επήρεια αλκοόλ σκότωσε τον σκύλο της οικογένειας με καραμπίνα.
Στην συνέχεια έφυγε με το όπλο – το οποίο το κατέχει νόμιμα- από το σπίτι, ωστόσο τελικά μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας για το σοβαρό αυτό περιστατικό, τον εντόπισαν μετά από λίγη ώρα και συνελήφθη.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας.
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας



Ένα σχόλιο
Pingback: Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα: Μέθυσε, μάλωσε με τη γυναίκα του και σκότωσε τον σκύλο τους - greecepress.gr - Όλες οι ειδήσεις στην Ελλάδα