Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Έφεδροι και στην δασοπυρόσβεση στο Αγρίνιο

Μέλη του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αγρινίου εκπαιδεύτηκαν στη δασοπυρόσβεση στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου.

Οι έφεδροι του Α.Σ.Ε.Ε.Δ είναι «πάντα ενεργοί προσφέροντας ανεκτίμητη και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα εθελοντισμού αναζητούν και αντλούν γνώση έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμοι για δύσκολες καταστάσεις όπου τους ζητηθεί».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο πεδίο από αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι έφεδροι εκπαιδευτήκαν στην συνδεσμολογία και στην ορθή χρήση των σωλήνων (μάνικες) καθώς και σε δασοπυροσβεστικές μεθόδους.

Ευχαριστίες εκφράζουν στον Επιπυραγό κ. Χατζή για την εκπαίδευση όπως επίσης και στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Στράτο Πετράκη για την αγαστή συνεργασία του. Οσονούπω οι έφεδροι θα συνεχίσουν με το έργο της πυρασφάλειας…

Δείτε φωτογραφίες στο agrinionews.gr

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαινιάζεται το νέο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν παρουσία του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχου Γεώργιου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *