Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκδήλωση στη Χαλκίδα, αφιερωμένη στους επτανήσιους ποιητές, «1821-2021, διακόσια χρόνια μετά»

Στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση «Ελλάδα 2021», ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας και το Δημοτικό Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας», διοργανώσαν με τεράστια επιτυχία την επετειακή εκδήλωση με τίτλο: «1821-2021, διακόσια χρόνια μετά», που έγινε χθες το βράδυ (Σάββατο 18/9) στον αύλειο χώρο του Κόκκινου Σπιτιού.

Την αυλαία της εκδήλωσης, άνοιξε ο φιλόλογος, Ν. Δ. Τριανταφυλλόπουλος, ενώ τα ενδιάμεσα αναγνώσματα μεταξύ των τραγουδιών, έγιναν από τη φιλόλογο Σούλα Παπαγεωργοπούλου. Το μουσικό πρόγραμμα περιλάμβανε Επτανήσιους ποιητές, μελοποιημένους από τον Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας», Πάνο Στέλιο και η μουσική τους απόδοση, από τις υπέροχες, Αργυροπούλου Σταυρίνη στο τραγούδι και Γιάννα Γκαρά στο πιάνο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδας, π. Νεκτάριος Ευγενικός, η πρώην Πρωθυπουργός Κατερίνα Θάνου, ο Βουλευτής Εύβοιας, Θανάσης Ζεμπίλης, οι Πρόεδροι των ΔΟΑΠΠΕΧ και ΔΕΥΑΧ Ελένη Αϊδίνη και Τασούλα Ψυχογυιού Μακαρώνα αντίστοιχα, ο πρώην Υπουργός, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος και πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αιτήσεις για πρόσληψη έως 10 εργατών για πέντε ημερομίσθια μέσα στο μήνα Φεβρουάριο, δέχεται έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συγκεκριμένα πρόκειται για εργατικό και τεχνικό προσωπικό ηλικίας άνω των 18 ετών, για εργασίες αποκατάστασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *