Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκδήλωση του Σ.Β.Σ.Ε. στην Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας

Εκδήλωση γνωριμίας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας με τις Βιομηχανικές Επιχειρήσεις της Π.Ε. Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε στη ΒΙΠΕ Λαμίας την Πέμπτη 2/6/2022.

Όπως ενημερώνει η Μητρόπολη, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Παναγιώτη Λώλου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών  παραβρέθηκε και ευλόγησε την εκδήλωση γνωριμίας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας με τις Βιομηχανικές Επιχειρήσεις της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας-μέλους του ΣΒΣΕ «ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ GROUP Α.Ε.» στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας με τις βιομηχανικές και συναφείς επιχειρήσεις που λειτουργούν στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας και γενικότερα στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

Οι σύγχρονες προκλήσεις, τα προβλήματα που υπάρχουν, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι για τη βιομηχανική επιχειρηματικότητα, με στόχο τη βιώσιμη βιομηχανική ανάπτυξη, στην Π.Ε. Φθιώτιδας και συνολικά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα, ήταν τα θέματα συζήτησης στην εκδήλωση.

Επίσης παρουσιάστηκε ο ρόλος και η αποστολή, καθώς και οι δράσεις του ΣΒΣΕ, εκπροσωπώντας τις βιομηχανικές και συναφείς επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Ποιμενάρχης μας στον χαιρετισμό του επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Η διεύρυνση είναι το μεδούλι της Εκκλησίας μας. Το μήνυμα του Χριστού είναι η ανοιχτωσιά. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και αυτό πράττουμε αδιάλειπτα από την πρώτη μέρα της ενθρονίσεως μου στην Φθιώτιδα: καλώ συνεχώς τους πάντες σε διεύρυνση σχέσεων, οραματισμών και δυνάμεων, σε διεύρυνση καρδιών. Επίσης μία άλλη λέξη που σχετίζεται με την διεύρυνση είναι η λέξη ενότητα.

Μία διεύρυνση, η οποία οδηγεί σε κατακερματισμό είναι καταστροφική και για την κοινωνία και για την οικονομία, ενώ μία διεύρυνση που οδηγεί σε συνένωση και σύνθεση δυνάμεων είναι ευεργετική και για την κοινωνία και για την οικονομία.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία συνένωση δυνάμεων, με σκοπό όχι την μονομερή κερδοφορία αλλά προκειμένου να αμβλυνθούν ανισότητες, οι οποίες υπάρχουν, να προωθηθεί η δικαιοσύνη σε όλες τις διαστάσεις της ζωής, διότι οι κίνδυνοι της διατάραξης της κοινωνικής συνοχής και ενότητας είναι ορατοί.

Μία οικονομία δεν μπορεί να σταθεί ούτε να λειτουργήσει προς όφελος των πολλών όταν η κοινωνία δεν έχει γαλήνη, ειρήνη και ενότητα, διότι όλα είναι μία αλυσίδα».

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αταλάντη: Διακοπή ρεύματος για 8 ώρες

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο Δήμο Λοκρών Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *