Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκλογές για τον Σύλλογο Τριτέκνων Φθιώτιδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

           Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και όλες τις τρίτεκνες οικογένειες του Νομού Φθιώτιδος ότι θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη επταμελούς Δ. Σ, τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων για την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος.

Η πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, αλλά επειδή δεν προβλέπεται η ύπαρξη απαρτίας, θέτουμε ως τελική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 11:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ. κατά την οποία ευελπιστούμε για την αθρόα συμμετοχή των Τριτέκνων Οικογενειών. Τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να είναι οικονομικά ενήμεροι για το έτος 2020.

Λόγω των ιδιαιτέρων υγειονομικών συνθηκών και σεβόμενοι την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, δεν θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση αλλά θα διεξαχθούν μόνο οι εκλογές. Ο απολογισμός έργου του Δ. Σ. θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (ονομασία ιστοσελίδας), και στα κοινωνικά δίκτυα και σε κάθε πρόσφορο ενημερωτικό μέσο. Ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός καθώς και το πρακτικό οικονομικού ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στο γραφείο του Συλλόγου στην διάθεση όλων των μελών προς ενημέρωση ανά πάσα στιγμή.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του γραφείου του Συλλόγου μας (οδός ΚΥΠΡΟΥ 87, 1ος όροφος, στο κτίριο της πρώην Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης). Όλοι οι ενδιαφερόμενοι να είναι υποψήφιοι μπορούν να θέσουν την υποψηφιότητά τους για το Δ. Σ. ή για την Ελεγκτική Επιτροπή ή ως εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία μας συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ στο γραφείο του Συλλόγου μας τις ώρες και τις ημέρες λειτουργίας των γραφείων μέχρι και την Πέμπτη 29  Οκτωβρίου και ώρα 20.00.

Σημειώνουμε ότι κατά την προσέλευση των μελών για την ψηφοφορία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

 

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

LIVE: ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ

ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Super League Την ομάδα της ΑΕΚ  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *