Παρασκευή , 8 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Δηλώσεις συμμετοχής για την FRUIT LOGISTICA 2024

 

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Μέχρι 31 Ιουλίου η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στην FRUIT LOGISTICA 2024

Από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2024 θα ανοίξει τις πύλες της η κορυφαία διεθνής έκθεση για φρούτα και λαχανικά, FRUIT LOGISTICA 2024, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η FRUIT LOGISTICA 2024, θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνικών λύσεων, από την ανάπτυξη σπόρων, φρούτων και λαχανικών έως την συσκευασία και τον αυτοματισμό, καλύπτοντας όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας, από τον παραγωγό έως τον καταναλωτή και θα εστιάσει επίσης στις «έξυπνες καλλιέργειες» και τα θερμοκήπια.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να εγγραφούν έως και τις 31 Ιουλίου 2023, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: https://www.fruitlogistica.com/en/exhibitors/registration/

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την FRUIT LOGISTICA κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037, E-Mail: berlinmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.fruitlogistica.de/.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χαροπαλεύει 31χρονος αστυνομικός – Διασωληνώθηκε… Δέχθηκε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στον μηρό Τα εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *