Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ενέργειες Θ. Χειμάρα για την ίδρυση πρότυπων και πειραματικών σχολείων στη Φθιώτιδα

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας συναντήθηκε με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα με θέμα την ίδρυση πρότυπων και πειραματικών σχολείων στη Φθιώτιδα.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Σε ανάρτηση του, ο κ. Χειμάρας αναφέρει:

«Ανεξάρτητα από την δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε ακλόνητα να διεκδικούμε περισσότερες ευκαιρίες για τα παιδιά μας. Αυτή την δυνατότητα δίνει στη Φθιώτιδα η ίδρυση Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων.

Είναι το θέμα που έθεσα στην Υπουργό κ. Κεραμέως από τον Σεπτέμβριο του 2019. Συναντήθηκα με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Μπενιάτα, ώστε να συζητήσουμε αναλυτικά τις ενέργειες που απαιτούνται. Είναι ένας θεσμός που προσφέρει υψηλής ποιότητας δημόσια εκπαίδευση και οφείλουμε να τον υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Σε συνδυασμό με το σπουδαίο έργο που συντελείται από την τοπική μας εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα, τα Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία μπορούν να αποτελέσουν πυρήνες καινοτομίας, έρευνας και πρωτοποριακής εκπαίδευσης εδώ, στην καρδιά της Ελλάδας».


 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Διακοπές ρεύματος σε Καινούργιο, Άγιο Σεραφείμ, Σκάρφεια, Αγία Τριάδα

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *