Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας

Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 συνεχίζονται οι νέες εγγραφές, οι μετεγγραφές καθώς καιοιανανεώσεις εγγραφής μαθητών παρελθόντων ετώνστο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», το οποίο συστεγάζεται με το Εσπερινό ΓΕ.Λ. Λαμίας και το 2ο ΕΠΑ.Λ.Λαμίας στο σχολικό συγκρότημα «Μουστάκειο Διδακτήριο», στην οδό Καποδιστρίου 27, Λαμία.

Στο Εσπερινό Γυμνάσιο μπορούν να εγγράφονται ή να μετεγγράφονται ενήλικες (εργαζόμενοι ή άνεργοι) που έχουν απολυτήριο Δημοτικού ή έχουν διακόψει την φοίτησή τους στοΓυμνάσιο καθώς και ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι αποδεδειγμένα εργάζονται.

Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια και η μεταφορά των μαθητών, για όσους κατοικούν εκτός της πόλης της Λαμίας, από και προς το Εσπερινό Γυμνάσιο είναι δωρεάν.

Η φοίτηση στα Εσπερινά Γυμνάσια είναι τριετής για όσους εγγράφονται στην Α΄ τάξηκαι το Απολυτήριο είναι ισότιμο με αυτό των ημερήσιων Γυμνασίων και δίνει τη δυνατότητα στους απόφοιτους να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ καθώς και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες, στο τηλέφωνο: 22310-21550 ή με e-mail στο mail@gym-esp-lamias.fth.sch.gr.

Ώρες Εγγραφών: 18:30 – 21:30.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η ομιλία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας

Η  ομιλία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών από τον κύκλο των ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *