Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας

Ενημερωθείτε για την φοίτηση στο Εσπερινό Γυμνάσιο  Λαμίας.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», το οποίο συστεγάζεται με το Εσπερινό ΓΕ.Λ. Λαμίας και το 2ο ΕΠΑ.Λ. Λαμίας στο σχολικό συγκρότημα «Μουστάκεια Διδακτήρια», στην οδό Καποδιστρίου 27.

Στο σχολείο δικαιούνται να φοιτήσουν ενήλικες (εργαζόμενοι ή άνεργοι) έχοντες απολυτήριο Δημοτικού ή τελειόφοιτοι Α΄ και Β΄ τάξης Γυμνασίου καθώς και ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι εργάζονται.

Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια και η μεταφορά των μαθητών, για όσους κατοικούν εκτός της πόλης της Λαμίας, από και προς το Εσπερινό Γυμνάσιο είναι δωρεάν.

Η φοίτηση στα Εσπερινά Γυμνάσια είναι τριετής για όσους εγγράφονται στην Α΄ τάξη και το Απολυτήριο είναι ισότιμο με αυτό των ημερήσιων Γυμνασίων και δίνει τη δυνατότητα στους απόφοιτους να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ καθώς και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο: 22310-21550. Ώρες Εγγραφών: 18:00 – 21:30.

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ «Ευαγόρας Παλληκαρίδης»
Ταχ. Δνση: Καποδιστρίου 27 ΤΚ-35131 Λαμία
Τηλ.: 22310-21550
e-mail: mail@gym-esp-lamias.fth.sch.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στην πλατεία Αταλάντης!

To «Local Band Festival» στις 16 και 17/8/2022 Ο Δήμος Λοκρών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *