Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Eγγραφές στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας

Η Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας, η οποία συμπληρώνει έναν αιώνα αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς στα γράμματα, είναι ένας χώρος μάθησης, που έχει βάση τον πολιτισμό, την παράδοση και τη διδασκαλία του Ευαγγελίου, παρέχει ευρύτερη μόρφωση και ταυτόχρονα προσφέρει ειδικά εφόδια για την μόρφωση των μαθητών στις εκκλησιαστικές τέχνες και στον ελληνικό πολιτισμό.

Λειτουργώντας κάτω από την πατρική μέριμνα και εποπτεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών, έχει λάβει νέα πνοή και πλέον οι μαθητές και οι μαθήτριές του, απολαμβάνουν μία σειρά προνομίων και ευεργετημάτων, υλικών και πνευματικών.

Αξίζει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας, να παροτρύνουμε τους γονείς και τα παιδιά να επιλέξουν αυτό το Σχολείο, ώστε να λάβουν επιμελημένη φροντίδα και προσεγμένη μόρφωση, αλλά και συγχρόνως να βρίσκονται κάτω από την πατρική αγκαλιά της Εκκλησίας μας, η οποία στους καιρούς που διανύουμε είναι τόσο αναγκαία για τα παιδιά μας.

Για τις εγγραφές των υποψηφίων μαθητών μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Σχολείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας: 2231021381 & 2231022576.

Διεύθυνση: Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Email: mail@lyk-ekkl-lamias.fth.sch.gr

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μπαράζ πληρωμών – Πότε πληρώνονται επιδόματα, Δώρο Χριστουγέννων, συντάξεις

Ξεκινούν από Δευτέρα 5/12/2022  η προπληρωμή για  επιδόματα, παροχές, συντάξεις και στο Δώρο Χριστουγέννων από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *