Ακολουθήστε μας στο facebook

Ενημερωτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας 2024

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας, ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Νομού Μαγνησίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων για τη Θαλασσαιμία και για την Αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, καθώς το αίμα αποτελεί μέσω της μετάγγισης , τη βασική θεραπεία της νόσου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού (Κ.Καρτάλη –Ανθ.Γαζή).- Είσοδος ελεύθερη.

Την εκδήλωση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού (Ι.Μ.Δ.), η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Δ.Ο.Θ.) η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και σε συνεργασία με την Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας και τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν.Βόλου «Αχιλλοπούλειο». Ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Νομού Μαγνησίας είναι μέλος του Άτυπου Δικτύου Φορέων και Συλλόγων Υγείας της Ι.Μ.Δ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μουσικό Σχολείο Αγρινίου: “Καλύτερα μέχρι Πέμπτη 30/5 οι αιτήσεις για την νέα χρονιά”

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου (ΜΣΑ) εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *