Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές της Ελασσόνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο περιοχών της Ελασσόνας.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί εργασίες στο τμήμα που συνδέει την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Δεσκάτης με την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Κοζάνης και διέρχεται από τους οικισμούς Κλεισούρα, Γιαννωτά και Λυκούδι καθώς και στο τμήμα Πύθιο – Καλύβια. Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμό ερεισμάτων, ασφαλτόστρωση σε τμήματα των οδών σε συνολικό μήκος 14 χλμ, διαγράμμιση στο σύνολο των οδών και τοποθέτηση σήμανσης. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σε εξέλιξη σε περιοχές της Ελασσόνας ένα πρόγραμμα έργων ύψους 4 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας της» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Συντηρούμε και βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο σε περιοχές με ισχυρή κτηνοτροφική δραστηριότητα και αγροτική παραγωγή. Επενδύουμε σε έργα ουσίας που επιλύουν προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής και του μόχθου και διασφαλίζουν την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ενημερωτική εκδήλωση- ημερίδα με θέμα «Ανεξάρτητη διαβίωση- Προσωπικός βοηθός». 4/12/22 στο Domotel Xenia Volos City Hotel.

Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *