Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ένταξη του Δήμου Στυλίδας σε πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 2 

Ο Δήμος Στυλίδας με την αριθμ. 234.3.1/2022 απόφαση του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τη δράση: «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.».

Σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος και τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας προχώρησε στην εκπόνηση του σχεδίου με εξωτερικό σύμβουλο. Το Επιχειρησιακό Σχέδιο που εκπονήθηκε, υποβλήθηκε στην αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου η οποία και το ενέκρινε.

Το «Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη εξασφάλιση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Στυλίδας» είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας: “Κάνουμε, και θα κάνουμε, το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσουμε την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας στις γυναίκες”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/3/2023 το πρωί, η ημερίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Παραρτήματος Λαμίας. Στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *