Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επείγουσα αναφορά του βουλευτή Φθιώτιδας Γ. Κοτρωνιά για τον άμεσο εμβολιασμό των Υγειονομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με επείγουσα Αναφορά του προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη   κοινοποίησε έγγραφο του «Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας», με το οποίο ζητείται ο άμεσος εμβολιασμός τόσο του Ιδιωτικού όσο και του Δημοσίου Δυναμικού της χώρας .

Στην Αναφορά του ο βουλευτής αναφέρει :

«…..  Θεωρώ αυτονόητο ότι το Ιατρικό προσωπικό της χώρας, πρέπει να αντιμετωπίζεται ενιαία είτε εργάζεται σε ιδιωτικά ιατρεία, είτε ιδιωτικά νοσοκομεία, είτε σε δημόσια νοσοκομεία, αφού είναι προφανής η αλληλεξάρτηση και η εκ τούτου ισορροπία του συστήματος Ιατρικής περίθαλψης στην πατρίδα μας.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι ιδιώτες γιατροί σηκώνουν το βάρος της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η οποία αν καταρρεύσει θα καταρρεύσουν ακολούθως και τα νοσοκομεία της χώρας.

Κύριε Υπουργέ ,

Η απλή λογική αλλά και ο εθνικός σχεδιασμός, ο οποίος θέλουμε να είναι αποτελεσματικός, πιστεύω ότι μας επιβάλει με εντολή σας να προχωρήσουμε σε άμεσο εμβολιασμό όλων των Υγειονομικών της χώρας ανεξαρτήτως αν απασχολούνται στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα και είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε και σε αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και που έχει δυσμενή αντίκτυπο στην εικόνα της Κυβέρνησής μας την προσήκουσα λύση».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ελάτεια: Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησαν σήμερα (5/12/2022) οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Ελάτειας. “Ενός έργου πολύπαθου αλλά άκρως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *