Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο στο χωριό Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας

Ημέρα μνήμης , περισυλλογής, τιμής και δόξας η 25/3/2023 στο χωριό “Αθανάσιος Διάκος”.

Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο από τον πατέρα Δημήτριο Περδικάρη και ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Αντιδήμαρχο Δελφών κ. Χαρίλαο Αγαπητό, από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κωνσταντίνο Μαστροκωστόπουλο και από την εκπρόσωπο της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου κα. Βιβή Δημοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην πρόεδρος της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου κα. Μαρία Μαστροκωστοπούλου, ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας κ. Δημήτρης Ράπτης και η σύμβουλος της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου κα. Ελένη Ρηγοπούλου-Ασημάκη καθώς επίσης χωριανοί και επισκέπτες του χωριού.

“Ο αγώνας του Ήρωα μας Αθανασίου Διάκου είναι η κληρονομιά μας και οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να τη διατηρήσουμε. Ας κρατήσουμε ψηλά το 1821 και ας φωτιζόμαστε όλοι από το παράδειγμά του. Είναι χρέος μας να τιμούμε και να σεβόμαστε την ιστορία και την ελευθερία του έθνους μας. Είναι χρέος μας να ζούμε με μοναδική σκέψη τον αγώνα όλων των Ηρώων μας για να έχουμε σήμερα το υπέρτατο αγαθό την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.” αναφέρει η Κοινότητα του χωριού.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σε Κατερίνη, Τέμπη και Βόλο ο Νίκος Ανδρουλάκης

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023) Την Παρασκευή 9 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *