Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επίσκεψη Γ. Οικονόμου στα 6 εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Φθιώτιδας

Επίσκεψη στα 6 εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Φθιώτιδας πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Γιάννη Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου επισκέφτηκε τα εμβολιαστικά κέντρα Γ.Ν. Λαμίας, Κ.Υ. Δομοκού, Κ.Υ. Στυλίδας, Κ.Υ. Καμένων Βούρλων, Κ.Υ. Αταλάντης και Κ.Υ. Λαμίας.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό για τη διαδικασία του εμβολιασμού, οι οποίοι και τον διαβεβαίωσαν, ότι ο εμβολιασμός των κατοίκων της Φθιώτιδας εξελίσσεται ομαλά με ικανοποιητική προσέλευση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία στον Νομό Φθιώτιδας έχουν πραγματοποιηθεί 14.300 εμβολιασμοί. Στο Εμβολιαστικό Κέντρο Γ.Ν. Λαμίας έγιναν 6.000 εμβολιασμοί, περίπου 130 την ημέρα, σε 2 γραμμές και 1500 στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κ.Υ. Λάμιας, περίπου 60 την ημέρα. Στο Εμβολιαστικό Κέντρο Κ.Υ. Δομοκού 1.200 εμβολιασμοί, 60 την ημέρα. Στο εμβολιαστικό Κέντρο Κ.Υ. Στυλίδας 1.500 εμβολιασμοί, περίπου 60 με 70 εμβολιασμοί την ημέρα. Στο εμβολιαστικό Κέντρο Κ.Υ Καμένων Βούρλων 3.500 εμβολιασμοί συνολικά, 120 την ημέρα σε 2 γραμμές. Τέλος, στο Εμβολιαστικό Κέντρο Αταλάντης 600 εμβολιασμοί, 60 την ημέρα.

Στα Εμβολιαστικά Κέντρα Αταλάντης και Στυλίδας αναμένεται να ανοίξουν άλλες 2 γραμμές την 1η Απριλίου ενώ, στις 2 Απριλίου αναμένεται να ανοίξει το εμβολιαστικό κέντρο Αμφίκλειας-Ελάτειας και στις 8 το εμβολιαστικό κέντρο Μακρακώμης.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας κατά την επίσκεψή του, συνομίλησε με πολίτες που εμβολιάστηκαν ή ανέμεναν στη σειρά τους προκειμένου να εμβολιαστούν. Οι πολίτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έκβαση της διαδικασίας και την οργάνωση των εμβολιαστικών κέντρων.

Ο κ. Οικονόμου, εξήρε το έργο των υγειονομικών υπαλλήλων αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Σ’ αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα στιγμή, το υγειονομικό προσωπικό υπερβάλει εαυτόν περικειμένου να παρέχει υψηλές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες. Το σχέδιο «Ελευθερία» και το πλάνο εμβολιασμών εξελίσσεται ομαλά και όλοι μας ελπίζουμε, ότι διανύουμε τα τελευταία μέτρα αυτού του δύσκολου μαραθωνίου, μέχρι να πάρουμε ξανά τις ζωές μας πίσω. ”

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρότρυνε μάλιστα τους συμπατριώτες του στην Φθιώτιδα να συνεχίσουν να προσέρχονται ακόμα πιο δυναμικά στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού τονίζοντας: “Οφείλουμε όλοι μαζί να χτίσουμε ένα συμπαγές τείχος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Οργανώθηκε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού προτεραιοποίησης, που στηρίζεται στην επιστημονική τεκμηρίωση και οφείλουμε όλοι μαζί, όπως μέχρι σήμερα τα έχουμε πάει καλά, να συνεχίσουμε την προσπάθεια έως το κόψιμο του νήματος. Το οφείλουμε σ εμάς, στις οικογένειες μας, σε ολόκληρη την κοινωνία μας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Δευτέρα 30/1

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *