Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στους ξενώνες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»

Τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων Άκη Μπάφα, την Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, την Γραμματέα Κοινωνική Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου, τον αν. Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Νίκο Παπουτσή και τον αν. Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΔ Βασίλη Γακόπουλο.

Ο Γραμματέας και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνάντησαν την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Τρυφωνίδη και οικογένειες και παιδιά που φιλοξενούνται στους ξενώνες της «ΦΛΟΓΑΣ» και με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, αντάλλαξαν ευχές και χάρισαν δώρα στα παιδιά. Εκτός από τη συζήτηση με το προσωπικό και τους γονείς των παιδιών, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της «ΦΛΟΓΑΣ» και να ακούσουν τα κάλαντα από τα παιδιά.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε δίπλα στη «ΦΛΟΓΑ», καθώς εδώ και κάποια χρόνια έχουμε χτίσει μια σχέση που τη θεωρώ από τις πιο σημαντικές σε όλη αυτή την προσωπική διαδρομή. Η πρώτη μας επίσκεψη στη «ΦΛΟΓΑ» έγινε όταν ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης μας είπε -τότε ήμαστε στη Νεολαία- να έρθουμε εδώ για να γνωρίσουμε την κυρία Μαίρη. Την ονομάζω έτσι γιατί την νιώθω οικογένειά μου και μου έχει δώσει πολλά χωρίς καν να το γνωρίζει η ίδια. Παίρνουμε πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορεί να φανταστεί κανείς μόνο με τα λίγα λεπτά που περνάμε σήμερα εδώ. Και όχι μόνο αυτές τις γιορτινές μέρες. Όλοι μας, λίγο πολύ, νομίζουμε ότι έχουμε περάσει δύσκολα, αλλά η δύναμή σας είναι αυτή που τα κερδίζει όλα. Τα παιδιά αυτά τα νιώθουμε δικά μας παιδιά και θέλω να μας νιώθετε κι εσείς δική σας οικογένεια. Η κα. Μαίρη είναι για εμάς παράδειγμα και το ίδιο και όλοι εσείς που δεν σας γνωρίζουμε, αλλά είναι σαν να σας ξέρουμε χρόνια. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε, και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε. Εμείς θα είμαστε εδώ μαζί σας με όποιο τρόπο μπορούμε. Θα τα πούμε σύντομα ξανά και χαιρόμαστε πολύ να σας βλέπουμε να χαμογελάτε μέσα σε όλες αυτές τις μάχες που έχετε δώσει».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 31/1/2023

Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Τρίτη 31/1/2023 από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *