Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Επίσκεψη του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο σωματείο ΑΜΕΑ “ΜΑΛΙΑΚΟΣ”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1/7/2021 εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στα γραφεία του σωματείου ΑΜΕΑ ¨ΜΑΛΙΑΚΟΣ¨.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Δημήτριος Καλαμάτας Μαυρίκας ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ τους αγώνες της Π.Α.Ε. αφού τυγχάνει ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου μας για όλες τις δράσεις που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους των γραφείων.

Όπως ενημερώνει ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα ιδρύσεως από τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 τμήματος καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο, πρωτοβουλία που θα την υποστηρίξει το σωματείο ΑΜΕΑ. Επίσης ο κ. Καλαμάτας Μαυρίκας μετά την εγγραφή του στο σύλλογό μας, συμπλήρωσε και αίτηση έκδοσης αγωνιστικού δελτίου για το μπριτζ.

Η συνάντηση έκλεισε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας να μεταφέρει στο σωματείο ΑΜΕΑ τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια όλου του Δ.Σ. αλλά και των μελών του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για το έργο το οποίο επιτελείται, ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει στο μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κάποια αιτήματα που αφορούν την ευκολότερη παρακολούθηση των αγώνων στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Σκάλα Αταλάντης

Η ΚΟ Αταλάντης του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στις 19 Αυγούστου στη Σκάλα Αταλάντης στις 20:30, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *