Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τοποθετείται μηχάνημα ΑΤΜ στην Γλύφα Φθιώτιδας

Μία ακόμη  λύση σε τοπικό ζήτημα  – στον τομέα της οικονομίας σε επίπεδο τραπεζικών συναλλαγών- έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και αφορά την τοποθέτηση ΑΤΜ στη Γλύφα Φθιώτιδας που τόσα χρόνια η τουριστική αυτή περιοχή δεν διέθετε..

Ειδικά με την αναβάθμιση του λιμανιού της Γλύφας, η ύπαρξη τραπεζικών υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, όπως ενημερώνει, έθεσε προς το τραπεζικό σύστημα, με ορθολογικά, οικονομικά, κοινωνικά και γεωγραφικά κριτήρια, το ζήτημα της αναγκαιότητας λειτουργίας μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών μετρητών (ΑΤΜ) στη Γλύφα Φθιώτιδας, που δυστυχώς δεν υπάρχει στην περιοχή εδώ και χρόνια.


Σε συνέχεια συνεργασίας με τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, και αφού επιβεβαιώθηκε το μέγεθος του προβλήματος με όρους οικονομικής αποτελεσματικότητας και κοινωνικής ανταποδοτικότητας, η Τράπεζα θα τοποθετήσει ΑΤΜ σε κεντρικό σημείο στο Λιμάνι της Γλύφας, εκτιμάται έως το τέλος Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

“Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της Γλύφας, λύνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής.
Οι προσπάθειες για βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών, συνεχίζονται.” καταλήγει στην ενημέρωση του ο κ. Σταϊκούρας.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Θλίψη για τον χαμό της Μαρίας Τζαμάρα – Το τελευταίο αντίο στις 8/12

Θρήνος στη Λαμία για τον ξαφνικό χαμό της Μαρίας Τζαμάρα… Η Μαρία Τζαμάρα έφυγε από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *