Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026,η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Τράπεζα Αίματος “Γεώργιος Ν. Παπανικολάου” του συλλόγου ‘Ο Καλός Σαμαρείτης’, στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (παραλία Χαλκίδας), στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και ανθρωπιάς.
Οι νέοι άνθρωποι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη σπουδαία δράση, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη έχει μέλλον.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η συμμετοχή ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, που με τη στάση τους δίνουν το παράδειγμα και μας θυμίζουν πως η προσφορά δεν έχει ηλικία.
Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου, που με επαγγελματισμό, φροντίδα και χαμόγελο έκαναν τη διαδικασία μοναδική για όλους.
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας

