Σάββατο , 20 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Έργα ασφαλτόστρωσης στην Τιθορέα

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή επέβλεψε τα έργα ασφαλτόστρωσης που γίνονται στην Τιθορέα.

Αναφέρει συγκεκριμένα,

“Επιτόπια επίσκεψη πραγματοποίησα σήμερα, προκειμένου να ενημερωθώ και να παρακολουθήσω από κοντά την εξέλιξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης του έργου “Αγροτική Οδοποιία Τιθορέας”, ποσού σύμβασης 215.842,48€ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020” και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο μας, το οποίο θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών μας, αφού η διέλευση του αγροτικού δρόμου, συνολικού μήκους 3.360μ., πλέον διευκολύνεται και γίνεται πιο ασφαλής!

Ως αγροτική περιοχή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και ικανοποιώντας πάγια αιτήματα, εκμεταλλευόμενοι κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που θα μας οδηγήσει στον στόχο μας! Στην αναβάθμιση, δηλαδή, της ποιότητας ζωής των αγροτών μας!”.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

O Φθιώτιδος Συμεών για τις κατασκηνώσεις στο Καινούργιο: «Κατασκήνωση ειρήνης και αγάπης για τα παιδιά από την Ουκρανία»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δέκα βασικές κατασκηνωτικοί περίοδοι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *