Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Έργα για υπόγειο δίκτυο άρδευσης 30 χλμ και εκσυγχρονισμός 15 αντλητικών συγκροτημάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως ενημερώνει σχετικά, σε εξέλιξη βρίσκονται  τα έργα κατασκευής υπόγειου δικτύου αγωγών άρδευσης σε περιοχές του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου.

Ολοκληρώθηκε η αποξήλωση-εξαγωγή των υφιστάμενων (παλαιών) δεκαπέντε αντλητικών συγκροτημάτων και γίνεται η συναρμολόγηση των νέων αντλητικών συγκροτημάτων, των καλωδιώσεων και των ηλεκτρικών πινάκων-inverter. Ακολουθεί η κατασκευή των υπόγειων δικτύων συνολικού μήκους άνω των 30 χλμ. Τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 και περιλαμβάνουν:

– Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμπελώνα υπογειοποίηση αρδευτικών δικτύων σε μήκος 13,3 χλμ καθώς και εκσυγχρονισμό 10 γεωτρήσεων, στις οποίες αντικαθίστανται αντλητικά συγκροτήματα και ηλεκτρικοί πίνακες με συστήματα inverter

–  Σε Φαλάνη και Γιάννουλη υπογειοποίηση αρδευτικών δικτύων σε μήκος 17 χλμ καθώς και εκσυγχρονισμό 5 γεωτρήσεων, στις οποίες αντικαθίστανται αντλητικά συγκροτήματα και ηλεκτρικοί πίνακες με συστήματα inverter.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

«Μετά από αίτημα της διοίκησης του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου τα έργα για την υπογειοποίηση των αγωγών άρδευσης ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της αρδευτικής περιόδου. Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση και τον Πρόεδρο Σωτήρη Τζιούφα και έχουμε εκπονήσει σχέδιο για την εγκατάσταση των ηλεκτρικών πινάκων και του λοιπού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού inverter σε κατάλληλο χρόνο ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος κλοπών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα παιδιά του 5ου Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία με έναν έγκυρο και σωστό τρόπο να μάθουν για τη “Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία”

Το 5ο Γυμνάσιο σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στο πλαίσιο προγραμμάτων Αγωγής Υγείας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *