Breaking News

Εργασίες αναβάθμισης για τα γήπεδα σε Ελασσόνα και Τσαριτσάνη

Συνολικός προϋπολογισμός για τις εργασίες στα 5 γήπεδα, 1.200.000€

Όπως ενημερώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνεχίζονται οι εργασίες για την αναβάθμιση των Δημοτικών Σταδίων της Ελασσόνας και της Τσαριτσάνης.

Μετά την τοποθέτηση του νέου σκεπάστρου στο γήπεδο της Ελασσόνας ξεκίνησαν στα δυο η εγκατάσταση νέου αυτόματου αρδευτικού συστήματος και ακολουθεί η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα.

Το επόμενο ξεκινούν οι ίδιες εργασίες και στα γήπεδα Βλαχογιαννίου, Δρυμού και Ευαγγελισμού. Η αναβάθμιση των γηπέδων εντάσσεται στο έργο «Συντήρηση – Ανακατασκευή Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Ελασσόνας» συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αλλάζουμε την εικόνα πέντε γηπέδων και αποδίδουμε σύγχρονες αθλητικές υποδομές στους Συλλόγους της περιοχής και στους πολίτες που έχουν εντάξει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαρτογραφεί ανάγκες και προοπτικές για ευάλωτες ομάδες και κοινωνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων FABCOM και PROSECO

Πραγματοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό  δύο συναντήσεις στη Λαμία Η ανάγκη δημιουργίας δομών βραχείας φιλοξενίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *