Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αναπάντητες οι ερωτήσεις στο Δ.Σ. Δήμου Μακρακώμης, λόγω ανεπάρκειας – Συνεχώς καθίστανται άχρηστοι…

“Βγαίνουν άχρηστοι” από τα λεγόμενα τους….

Αρκετές ήταν οι ερωτήσεις της ανεξάρτητης Δημοτικού Συμβούλου κας Χαράς Δεληκούρα και σε αυτήν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 30/6/2022.

Η κα Δεληκούρα, πλέον τακτικά κάνει ερωτήσεις σε ποικίλα θέματα με σκοπό να ενημερωθούν οι δημότες και να υπάρχει ορθολογική και ολόπλευρη αντιμετώπιση των θεμάτων προ των αποφάσεων.

Ωστόσο πριν τις κάνει, διαφαίνεται ότι το «Σε πατ’ σα» του Δημάρχου έχει πιάσει τόπο καθώς άμεσα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της είπε «Σύντομα ε; Έχετε δύο λεπτά»…

Τέτοια στάση είναι απαράδεκτη, εμποδίζει καταφανέστατα την ομαλή και προβλεπόμενη διαδικασία της συνεδρίασης και θεωρούμε ότι αν αυτοί που κάνουν έτσι, δουν τον εαυτό τους στο βίντεο, θα τον «φτύσουν» …. Με ή χωρίς σάλιο, ο Αναπληρωτής Δημάρχου ξέρει…

Στις ερωτήσεις της κας Δεληκούρα θα τις δείτε στο βίντεο παρακάτω, απαντούν με την γωνστή πλέον καραμέλα θα  απαντήσουν γραπτώς.. Όπως και τις προηγούμενες φορές και ακόμη απαντήσεις δεν έχει λάβει η Σύμβουλος.

Θα σταθούμε σε μία εκ των ερωτήσεων της κας Δεληκούρα – διότι μας ενδιαφέρει- που αφορά την ανάθεση σε επαγγελματία τεχνικών δικτύου – πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τις τηλεδιασκέψεις- όπου του βγάζουν χρήματα για δημιουργία διαφημιστικού σποτ για τα Σπερχειά!
Αποκλείουν, οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής με θρασύτητα και μεθόδευση, έτσι επαγγελματίες του κλάδου στον Δήμο Μακρακώμης όπως και Τοπικό Σύμβουλο της Κοινότητας Σπερχειάδας που θα μπορούσε να τους το κάνει και δωρεάν. Όμως αδιαφορούν, αποκλείουν και όλα αυτά για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και να δείξουν με τον τρόπο τους ότι ασκούν εξουσία. Αυτό είναι ένα από  τα κόμπλεξ  του ς και έτσι χάνουν την ουσία για την ανάπτυξη του τόπου…

Το δε σποτ ήταν να παραδοθεί στις 25/6/2022, δεν παραδόθηκε τελικά και με θρασύδειλο τρόπο η αρμόδια Αντιδήμαρχος Οικονομικών δήλωσε ότι θα γίνει το 2023!

Επαγγελματικά διαφαίνεται ότι μόνο για τους δημοσιογράφους εστιάζουν αν έχουν άδεια και αυτό επιλεκτικά, ενώ για άλλους δεν τρέχει τίποτα και δεν το εξετάζουν…

Είναι ανήθικη αυτή η τακτική, ειδικά όταν κάποιοι Μακρακωμίτες που είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο – όπως η παραπάνω  εν λόγω κυρία-, δεν θέλουν διακαώς  συγκεκριμένους επαγγελματίες από την Σπερχειάδα, είναι ολοφάνερο από την στάση τους… Ούτε ζητούν οικονομικές προσφορές, ούτε πληρώνουν όσα χρωστούν μέχρι σήμερα.

Και αυτή την στάση ως www.fonografos.net τα «βάζουμε» μόνο με αυτούς που κάθονται στις καρέκλες της αυτοδιοίκησης και με τους χειρισμούς τους για μικροπολιτικές, σπέρνουν συνεχώς την διχόνοια σε χωριά και δημότες….

Δείτε το βίντεο με τις ερωτήσεις της κας Δεληκούρα και πως βγαίνουν άχρηστοι από τα λεγόμενα τους:

 

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι – rapid tests για κορονοϊό στη Στυλίδα

Ενημερωθείτε για τους νέους ελέγχους για κορονοϊό στη Στυλίδα. Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *