Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Eurobank Factors – Επενδύοντας στη χρηματοδότηση της εφοδιαστικής αλυσίδας

Αναβαθμισμένη ψηφιακή εξυπηρέτηση για υπηρεσίες ReverseFactoring
με την πλατφόρμαefactor

Η EurobankFactors θέτει στην υπηρεσία των πελατών της τη δυνατότητα ψηφιακής εξυπηρέτησης για υπηρεσίες ReverseFactoring, αξιοποιώντας την πλατφόρμα efactor που εξασφαλίζει την πρόσβασή τους σε αναβαθμισμένες ψηφιακές λύσεις, άμεσα και με ασφάλεια.

Η νέα, εξελιγμένη πλατφόρμα efactor, είναι μια πρωτότυπη διαδικτυακήπλατφόρμα, η οποία υλοποιήθηκε από την Eurobank Factors, σε συνεργασία με την εταιρείαImpact A.E., με στόχο την αυτοματοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ReverseFactoring. Μέσω της εφαρμογής βελτιώνεται ακόμα περισσότερο χρόνος ανταπόκρισης σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και διευκολύνονται οι συναλλαγές ReverseFactoring, μια επιλογή η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος στην αγορά, ενισχύοντας τη ρευστότητα των επιχειρήσεων. Το ReverseFactoring, γνωστό και ως SupplyChainFinance, είναι ένα οργανωμένο σχήμα μαζικής χρηματοδότησης προμηθευτών ενός μεγάλου και φερέγγυου αγοραστή, το οποίο συμβάλλει, ουσιαστικά, στη διευκόλυνση της εμπορικής δραστηριότητας.

Η νέα πλατφόρμα efactor παρέχει:

 Ηλεκτρονική ένταξη (onboarding) όλων των συμμετεχόντων(αγοραστή και προμηθευτών), εύκολα και γρήγορα.

 Ηλεκτρονική ανάρτησητων τιμολογίωνκαι δυνατότητα των προμηθευτών,κάθε αγοραστή, να επιλέγουνάμεσα τα τιμολόγια που θα χρηματοδοτηθούν.

 Ανταλλαγή πληροφοριών και ενημέρωση για την κατάσταση κάθε χρηματοδότησης σε πραγματικό χρόνο.

 Ανάλυση λογαριασμών και όλων των κινήσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EurobankFactors, κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, δήλωσε: «Η νέα πλατφόρμαefactor, που αναπτύξαμε σε συνεργασία με την Impact, εξυπηρετεί το σχεδιασμό μας για υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων με σκοπό τη δημιουργία επιπλέον αξίας σε οργανωμένα οικονομικά οικοσυστήματα,που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα αγαθών και υπηρεσιών, όπως είναι το ταχέως αναπτυσσόμενο ReverseFactoring.».

Η EurobankFactors,100% θυγατρική του Ομίλου Eurobank, πρωτοπόρος στον κλάδο και ο μεγαλύτερος πάροχοςReverseFactoring στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχει αυτή την υπηρεσία πάνω από μια δεκαετία, έχοντας εντάξει περισσότερους από 1.000 προμηθευτές σε σχετικά σχήματα, οι οποίοι αντλούν χρηματοδοτήσεις που υπερβαίνουν,συνολικά,τα 400 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, την οργάνωση “Ομόνοια” και την Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Αλβανίας

Συναντήσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τίρανα με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *