Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Eurobank: Η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα με ανέπαφες συναλλαγές τώρα και στα ATM

Η Eurobank  πρωτοπόρος στις ψηφιακές λειτουργίες – Νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα από τον τραπεζικό όμιλο της Eurobank προς εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών όλων των τραπεζών.

Με την εγκατάσταση της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας λειτουργίας στα ATMsτου δικτύου της, η Eurobank είναι η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα που εισάγει την ανέπαφη χρήση κάρτας (contactless) στα ΑΤΜs καθώς και την εκτέλεση συναλλαγών χωρίς τη φυσική παρουσία κάρτας, με τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας ψηφιακού πορτοφολιού μέσω του κινητού  τηλεφώνου για εφαρμογές Androidκαι Apple.

Πρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο προσφέρεται σήμερα για τη χρήση των ΑΤΜs, καθώς αναβαθμίζεται και βελτιώνεται ο τρόπος λειτουργίας τους μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας λειτουργίας που εγκαθίσταται,με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των χρηστών, είτε είναι πελάτες της Eurobank είτε πελάτες άλλων τραπεζών που χρησιμοποιούν το δίκτυο ATMsτης Eurobank,εφόσον οι εκδότριες τράπεζες υποστηρίζουν τη χρήση αυτής της νέας υπηρεσίας.

Η εγκατάσταση της νέας πλατφόρμας ξεκίνησε ήδη στα μεγάλα αστικά κέντρακαι ο σχεδιασμός προβλέπει ότι,σταδιακά, έως τα μέσα καλοκαιριούθα έχει αναβαθμιστεί το σύνολο του δικτύου.

Με τη νέα πλατφόρμα, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μια σειρά αναβαθμισμένων δυνατοτήτων και ειδικότερα:

 Contactless χρήση κάρτας (ανέπαφη συναλλαγή) για πρώτη φορά σε ΑΤΜ ελληνικής τράπεζας, με την οποία αποτρέπεται η αυτόματη διακοπή της λειτουργίας του ATM σε περίπτωση βλάβης του καρταναγνώστη.

 Εκτέλεση συναλλαγώνχωρίς τη φυσική παρουσίακάρτας, μέσω τουκινητού τηλεφώνου καιτη χρήση της υπηρεσίας ψηφιακού πορτοφολιού. Δηλαδή, ο κάτοχος κάρτας Eurobank,εφόσον έχει ενεργοποιήσει την κάρτα του στην εφαρμογή EurobankWallet,τουEurobankMobileApp για τις συσκευές Android&ApplePay για τις συσκευές ios, μπορεί να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές ανάληψης και ερώτησης υπολοίπου σε ΑΤΜ χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του και όχι το φυσικό σώμα της κάρτας.

Παράλληλα, αναβαθμίζεται η συνολική συναλλακτική εμπειρία του χρήστη ΑΤΜ με μια σειρά ενεργειών, προς διευκόλυνση και ταχύτερη εξυπηρέτησή του. Ενδεικτικέςνέες λειτουργικότητες είναι:
– Η δυνατότητα εμφάνισης ή απόκρυψης διαθέσιμου υπολοίπου στην οθόνη επιλογής λογαριασμού, καθώς και στις οθόνες επιλογής ποσού ανάληψης.
– Η αναλυτική εμφάνιση των τελευταίων κινήσεων λογαριασμού και κάρτας (>10).
– Η επιτάχυνσητηςσυναλλαγήςανάληψης χρημάτωνλόγω βελτιωμένου σχεδιασμού οθονών και παροχής ενός φιλικότερου προς τον χρήστη περιβάλλοντος κ.ά.

Η Eurobank συνεχίζει να πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας στην πράξη και σε κάθε μορφή συναλλαγών, την ψηφιακή λειτουργία.

Ακολουθώντας τις τάσεις που διαμορφώνονται, διεθνώς, εισάγει πρωτοποριακές εφαρμογές που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον και μεγιστοποιούν το όφελος για τους συναλλασσόμενους στο δίκτυο των ΑΤΜs της.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πάτερ Αντώνιος: Επίθεση κατά Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και Κυβέρνησης -«Αβυσσαλέο μίσος, με πέταξαν στο δρόμο»

Με επίθεση κατά Εκκλησίας, Αρχιεπισκόπου και Κυβέρνησης απαντά επισήμως μέσω των δικηγόρων του, ο πατέρας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *