Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Eurobank: Μεταφορά σύνταξης με ένα κλικ

Νέα προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες από την τράπεζα

 

Η Eurobank στέκεται στο πλευρό των συνταξιούχων, στηρίζοντάς τους και σε αυτή τη φάση της ζωήςμε σεβασμό στην πολυετή τους προσφορά στην κοινωνία.Ενδυναμώνοντας την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί διαχρονικά, η Τράπεζαπροσφέρειολοκληρωμένα προγράμματαμε επιπλέον πλεονεκτήματα γιατη μεταφορά της σύνταξης στην Eurobank, προσδίδοντας πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές καιαποκλειστικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες.Ταυτόχρονα, πιστή στη δέσμευση για καινοτομία, αποτελείτηνπρώτη τράπεζα στην ελληνική αγορά που προσφέρει στους συνταξιούχους δυνατότητα να ολοκληρώσουν την αίτηση μεταφοράς σύνταξης με απλά βήματα, onlineμέσω e-Bankingή Eurobank MobileApp,διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους καθώς δεν απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα ή στο Ταμείο/ Φορέα Σύνταξής τους.

Ειδικότερα:

 • Όσοι συνταξιούχοι μεταφέρουν τη σύνταξή τους στην Eurobank έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2024,θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν:
 • 4% €πιστροφήγια ένα (1)χρόνο από τον επόμενο μήνα της πρώτη πίστωσης σύνταξης,στις αγορές στα, συνολικά, ~2.700 καταστήματα των επιχειρήσεων σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτης, Μασούτηςκαι Χαλκιαδάκηςκαι επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ, με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank. Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί για αγορές σε περισσότερες από 500συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις.
 • €100 €πιστροφή, εφάπαξ, σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση της επιβράβευσης είναι να έχει ολοκληρωθεί η πίστωση της σύνταξης σε λογαριασμό της Eurobank έως και 31.12.24.

 • Οι συνταξιούχοι που επιλέγουν να λαμβάνουν τη σύνταξή τους στην Eurobank, μπορούν να ολοκληρώσουν απλά και γρήγορα την αίτηση μεταφοράς, χωρίς επίσκεψη στο Ταμείο/Φορέα Σύνταξης, με τους εξής τρόπους:
 • Online | Μέσω e-Banking ή EurobankMobileApp, με απλά βήματα για την ολοκλήρωση διαδικασίας.
 • Europhone Banking| Καλώντας στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης 2109557777, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-21.00.
 • Επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας| Κατόπιν ραντεβού.

Οι δυνατότητες μεταφοράς αφορούν την πλειοψηφία των Ταμείων/Φορέων Σύνταξης. Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται άμεσα ενώ το αντίστοιχο Ταμείο/Φορέας Σύνταξης ενημερώνεται αυτόματα. Σε όλες τις περιπτώσεις απαραίτητα στοιχεία για την αίτηση είναι ο ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Μητρώου ΔΙΑΣ που αναγράφονται στο μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης.

Για τους αναλυτικούς όρους της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας ενημερωθείτε στο eurobank.gr.

Η διπλή επιβράβευση,για όσους μεταφέρουν τη σύνταξή τους στηνΤράπεζα,έρχεται συμπληρωματικά στο ολοκληρωμένοπρόγραμμα σύνταξης Για εμένα,μέσω του οποίου όσοι λαμβάνουν τη σύνταξή τους στην Eurobankέχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις, ειδικές τιμολογήσεις και λύσεις για κάθε ανάγκη.Τα προγράμματα Σύνταξης της Eurobank,μεταξύ άλλων, προσφέρουν:

 • Πραγματικό όφελος σε ευρώ στις καθημερινές συναλλαγές, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή, καθώς και ευνοϊκή τιμολόγηση στα πακέτα συναλλαγών και προνομίων του προγράμματος MyAdvantageBanking.
 • Μεγαλύτερη αξία στις καταθέσεις μέσωκαταθετικών επιλογών, όπως:
 • Ο καθημερινόςλογαριασμόςplus, που συνδέεται με τη σύνταξη και προσφέρει προνομιακό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ.
 • ΗΠροθεσμιακή κατάθεση Σύνταξης/μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων για ποσά από €5.000.
 • Κάλυψη μικρών και μεγάλων αναγκώνμε προνομιακές τιμολογήσεις σε πιστωτική κάρτα, προσωπικά και στεγαστικά δάνεια.

Υπενθυμίζεται πως η Eurobank προσφέρει επίσης τα ολοκληρωμέναμισθοδοτικά/συνταξιοδοτικά Προγράμματα Προνομίων Κάθε Μέρα ΣύμμαχοικαιΚάθε Μέρα Σύμμαχοι Ακριτικών Περιοχώνπου καλύπτουν τις ανάγκες εν ενεργεία και Απόστρατων μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Περισσότεραγια τα νέα προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορείτε να δείτεεδώ._

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ένας 37χρονος στη Θεσσαλονίκη ξυλοφόρτωσε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε

Ένας 37χρονος ξυλοφόρτωσε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε, όπως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *