Τετάρτη , 28 Σεπτεμβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Eurobank – Νέο δάνειο GreenFastLoan για αγορά οικιακών συσκευών

Νέο δάνειο GreenFastLoan από την Eurobank για αγορά λευκών οικιακών συσκευών, συσκευών κλιματισμού – θέρμανσης και ευέλικτων οικολογικών μέσων μετακίνησης

Βιώσιμες λύσεις για βιώσιμες επιλογές

Η Eurobank εισάγει στην αγορά το GreenFastLoan, ένα εξαιρετικά, απλό στη διαδικασία χορήγησης, νέο καταναλωτικό δάνειογια την αγορά «πράσινων» λευκών οικιακών συσκευών, συσκευών κλιματισμού – θέρμανσης καιευέλικτων οικολογικών μέσων μετακίνησης.

Στηρίζοντας τις πράσινες επιλογές του κοινού, για εξοικονόμηση ενέργειας και για την προστασία του περιβάλλοντος, το GreenFastLoan είναι διαθέσιμοσε όλους τους ιδιώτες,με προνομιακούς όρους τιμολόγησης, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ»του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Βασική καινοτομία του GreenFastLoanείναι η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία χορήγησήςτου, με δυνατότητα ολοκλήρωσης τηςεντός πέντε (5) λεπτών,με μόλις τρία (3) απλά βήματα, και από την άνεση του χώρου των πελατών μέσω κινητού ή/και υπολογιστή, 24Χ7.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου δανείου GreenFastLoanείναι τα εξής:

 Αφορά στη χορήγηση ποσού χρηματοδότησης από €300 – €5.000 για την αγορά:

 Λευκών οικιακών συσκευών: κουζίνες, φούρνοι, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες.

 Συσκευών κλιματισμού & θέρμανσης: κλιματιστικά, θερμοπομποί.

 Μέσων οικολογικών μετακινήσεων: ηλεκτρικό πατίνι, ποδήλατο, σκούτερ.

 Η διάρκεια του δανείου κυμαίνεται μεταξύ 6 – 60 μήνες ανάλογα με το ποσό του δανείου.

 Τα έξοδα δανείου είναι μηδενικά για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 30.09.2022.

Αξιοποιώντας το Phygital μοντέλο λειτουργίας της, ηΤράπεζα διαθέτει το GreenFastLoan από το Δίκτυο Καταστημάτων της αλλά και από τα ψηφιακά της κανάλια, e-Banking& Eurobank MobileApp. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να ολοκληρώσουν την αίτηση GreenFastLoan σε 3 απλά βήματα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και από την άνεση του δικού τους χώρου.

Ο πελάτης ενημερώνεται μέσω SMS / email σε όλα τα στάδια της αίτησης ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του παραστατικού αγοράς μέσω email μετά την εκταμίευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο δανειακό πρόγραμμα, οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά μέσω της ιστοσελίδας www.eurobank.gr | ενότητα Πράσινα Δάνεια.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αλβανικά ΜΜΕ: Το 61% των αλλοδαπών στην Ελλάδα είναι Αλβανοί – Φεύγουν τώρα για άλλες χώρες, εκμεταλλευόμενοι την ελληνική υπηκοότητα

Μειώθηκαν οι αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα καθώς, εκμεταλλευόμενοι την ελληνική υπηκοότητα, φεύγουν πλέον για άλλες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *