Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Eurobank: Πρόγραμμα «Bridge Financing Εξοικονομώ»

Η Eurobank ενεργοποιεί το πρόγραμμα «BridgeFinancingΕξοικονομώ»,ένα νέο προϊόν μέσω  του οποίου οι προμηθευτές/ανάδοχοι, που αναλαμβάνουν και υλοποιούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας,έχουν τη δυνατότητα να «προχρηματοδοτηθούν» έναντι των παραγγελιών/ εργασιών που αναλαμβάνουν.

Ειδικότερα, μέσω της δυνατότητας χρηματοδότησης πουπαρέχεται για κεφάλαιο κίνησης, οι ανωτέρω επιχειρήσεις θα έχουν στη διάθεσή τουςένα πολύτιμο εργαλείοχρηματοδότησης,το πρόγραμμα «BridgeFinancingΕξοικονομώ», που θα καλύπτει ανάγκεςτους καθ΄όλη τη διάρκεια κατά την οποία το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» θα είναι ενεργό, εξασφαλίζοντας βραχυπρόθεσμη ρευστότητα, μεβασικά πλεονεκτήματα:

  • Τη χρηματοδότηση με τη μορφή πιστωτικού ορίου για την κάλυψη επαναλαμβανόμενων αναγκών σε βάθος χρόνου και για όσο θα είναι ενεργό το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»,χωρίς να απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης χορήγησης πιστωτικού ορίου σε κάθε νέο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».Σημειώνεται,ότι το μέγιστο ποσό εκάστοτε χορήγησης θα ανέρχεται στο 80% του ποσού της επιχορήγησηςκάθε υποβληθέντος προς χρηματοδότηση έργου.
  • Την προνομιακή τιμολόγηση.
  • Τη χρηματοδότηση των υπαχθέντων έργων που θα αναλάβει ο προμηθευτής/ανάδοχος, ανεξάρτητα αν ο τελικός ωφελούμενος του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» θα κάνει χρήση δανείου ή όχι.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ενταχθεί κάποιος προμηθευτής/ανάδοχος στο ανωτέρω εργαλείο χρηματοδότησης της Eurobankείναι:

  • Taέργα που υποβάλλει για χορήγηση να έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  • Οι ωφελούμενοι των έργων ναέχουν δηλώσει στο πληροφοριακό σύστημα της επίσημης διαδικτυακής πύλης του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»(https://exoikonomo2020.gov.gr)ως τράπεζα συνεργασίας την Eurobank και ως λογαριασμό πίστωσης των καταβολών στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος συγκεκριμένο λογαριασμό του προμηθευτή/αναδόχου στην Eurobank.
  • Στην περίπτωση που ο ωφελούμενος κάνει χρήση δανείου για την κάλυψη μέρους ή του συνόλου της ιδιωτικής του συμμετοχής, το δάνειονα έχει ληφθεί από την Eurobank.

Με τη δημιουργία του νέου αυτού εργαλείουχρηματοδότησης, η Eurobank υποστηρίζει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης,προκειμένου,οι τελευταίες,να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τοπρόγραμμα «Εξοικονομώ –Αυτονομώ», το οποίο διανύει ήδη το νέο του κύκλο με ισχυρή ζήτηση. Με τον τρόπο αυτό, η Eurobankστηρίζει την οικονομική δραστηριότητα στη χώρα, σε μια δύσκολη συγκυρία.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις ένταξης στο ανωτέρω εργαλείο χρηματοδότησης της Eurobank, το πρόγραμμα «BridgeFinancingΕξοικονομώ», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο EuroPhoneBanking (τηλ. 2109555000), στη σελίδα τουΠρογράμματος «BridgeFinancing Εξοικονομώ»στο eurobank.gr ή στα καταστήματα Δικτύου της Eurobank.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εκλογές στην Κύπρο: Πρωτιά του Νίκου Χριστοδουλίδη

Εκλογές για την Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας σήμερα Κυριακή 5/2/2023 Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *