Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Eurobank: Στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές αγορές σε Super Market με διπλάσια ευρώ €πιστροφή

Eurobank | Στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές αγορές με διπλάσια ευρώ €πιστροφή σε πάνω από 60 συνεργαζόμενα Super Market

Η Eurobank, με αίσθημα ευθύνης και ανταποδοτικότητας προς την κοινωνία και τους πελάτες της, προσφέρει μία νέα παροχή που σκοπό έχει να ενισχύσει την αγοραστική τους δύναμη σε μια απαιτητική οικονομική συγκυρία.

Ειδικότερα, για κάθε αγορά, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφήsupermarkets με χρήση πιστωτικής κάρταςπου συμμετέχει στο Πρόγραμμα, οι κάτοχοι των καρτών θα επιβραβεύονται με διπλάσια ευρώ €πιστροφή(σε σχέση με το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το όποιο έκαστο συνεργαζόμενο supermarketσυμμετέχει στο Πρόγραμμα) από τις 12/09/2022 και για έξι (6) μήνες (μέχρι και 12/03/2023).

Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 supermarket,συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε 54 νομούς σε όλη την Ελλάδα.

Ο διπλασιασμός των ευρώ €πιστροφή, τα οποία θα αποδίδει το Πρόγραμμα, στοχεύει στην ενίσχυση των ιδιωτών πελατών της Eurobank, στις καθημερινές τους αγορές, σε μια περίοδο διαδοχικών κρίσεων κατά την οποία τα νοικοκυριά πλήττονται από την αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά.

Για τηνEurobank, η στήριξη των πελατών της μέσω στοχευμένων ενεργειών που προσαρμόζονται ευέλικτα και άμεσα στις συνθήκες που διαμορφώνονται, αποτελεί στρατηγική επιλογή και αναδεικνύει την έμφαση που δίνει στην περαιτέρω ενίσχυση της αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης που έχει εμπεδωθεί, διαχρονικά, ανάμεσα στην Τράπεζα και τους πελάτες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της ενέργειας, τα συνεργαζόμενα supermarkets και τις κάρτες που συμμετέχουν εδώ.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέο αμερικανικό «χαστούκι» στην Τουρκία: Η Κύπρος εντάσσεται στο αμυντικό πρόγραμμα «State Partnership»

Επίσημη ανακοίνωση από το Αμερικάνικο Πεντάγωνο Δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του τούρκοι προέδρου αναφορικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *