Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εύβοια: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα Στόμιο-Πλατάνα

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα Στόμιο-Πλατάνα από τη Δευτέρα 07/02/2022, στο πλαίσιο προόδου των εργασιών θωράκισης και αναβάθμισης του παραλιακού οδικού άξονα

Στην κύρια φάση των εργασιών του μπαίνει το μεγάλο έργο θωράκισης και αναβάθμισης του παραλιακού τμήματος Στόμιο-Πλατάνα, με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΜΙΟ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΜΕΕ.Ο. 8 (ΟΞΥΛΙΘΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΑ)», συνολικού προϋπολογισμού 15.320.000 ευρώ, πουυλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Για λόγους ασφάλειας, και κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΣτερεάς Ελλάδας, αποφασίζεται η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο υπό κατασκευή τμήμα της επαρχιακής οδού Στόμιο–Διασταύρωση με Επ.Ο. 8 (Οξύλιθος – Πλατάνα) από την προσεχή Δευτέρα07/02/2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση της απαιτούμενηςσήμανσης για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσωτωνπαρακαμπτήριων οδών του υφιστάμενου οδικού δικτύου, προκειμένου να εξασφαλισθεί
η απρόσκοπτη, αδιάλειπτη και κυρίως με ασφάλεια, τόσο για τους διερχόμενουςοδηγούς όσο και για τους εργαζόμενους, εκτέλεση του εν λόγω έργου. Συγκεκριμένα η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για τους χρήστες του οδικούδικτύου, θα εφαρμοστεί ως εξής:

1. Mε κατεύθυνση από τη Χαλκίδα προς την Κύμη και το Λιμάνι της Κύμης απότηνακόλουθη εναλλακτική διαδρομή: (α) από τη Διασταύρωση Αυλωναρίουδιαμέσω Ωρολογίου – Μονοδρίου – Κονιστρών – Σκοτεινής – Καλημεριάνων – Κύμηςγια τους χρήστες με κατεύθυνση προς την Κύμη και (β) από τη ΔιασταύρωσηΑυλωναρίου δια μέσω Ωρολογίου – Μονοδρίου – Κονιστρών – Σκοτεινής – Πλατάνας για τους χρήστες με κατεύθυνση προς το Λιμάνι της Κύμης.

2. Mε κατεύθυνση από την Κύμη και το Λιμάνι της Κύμης προς τη Χαλκίδα απότηνακόλουθη εναλλακτική διαδρομή: (α) δια μέσω Κύμης – Καλημεριάνων–Σκοτεινής – Κονιστρών – Μονοδρίου – Ωρολογίου – Διασταύρωση Αυλωναρίουκαι (β) δια μέσω Πλατάνας – Σκοτεινής – Κονιστρών – Μονοδρίου – Ωρολογίου- Διασταύρωση Αυλωναρίου.

Σημειώνουμε πως, για τη διευκόλυνση των χρηστών του οδικού δικτύου κατάτηδιάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου, αποφασίστηκε ειδικά για το διάστημααπό την 1η Ιουλίου έως και την 7η Σεπτεμβρίου 2022, να επιτραπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στο υπό κατασκευή παραλιακόοδικό τμήμα, εφόσον εξασφαλίζονται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλείας τωνδιερχόμενων οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσηςκαι την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ για όσο διάστημα θα εκτελούνται οι εργασίες.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Tραγική αδιαφορία της κυβέρνησης της ΝΔ για το ζήτημα του ΕΚΑΒ στην πυρόπληκτη Β. Εύβοια

Τα όσα τραγικά συμβαίνουν με το ζήτημα του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Εύβοιας, με τραυματισμένους πολίτες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *