Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

FAST TELECOM: Ο νέος πάροχος τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται στις απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές

Το γρήγορο και λειτουργικό διαδίκτυο αποτελεί πλέον κοινωνικό αγαθό υψίστης σημασίας, όπως αποδείχθηκε και στην πρόσφατη υγειονομική κρίση, ενώ νέες ψηφιακές υπηρεσίες όπως η τηλεϊατρική, η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση έχουν σημαντική εφαρμογή στην καθημερινότητα των πολιτών.

Δυστυχώς όμως, οι απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές της Φθιώτιδας δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό το αγαθό, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, που εντείνουν τις γεωγραφικές ανισότητες μεταξύ αυτών και των μεγάλων αστικών κέντρων (ψηφιακό χάσμα).

Με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επιχειρήσεων των περιοχών αυτών η FAST TELECOM (www.fast.gr) αναπτύσσει την ευρυζωνικότητα δημιουργώντας σημαντικές προοπτικές για οικονομική ανάπτυξη, απασχόληση, εξωστρέφεια και καινοτομία σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές της Φθιώτιδας (η ακριβής περιοχή κάλυψης φαίνεται στην σελίδα της FAST TELECOM «Κάλυψη» https://fast.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7/).

H FAST TELECOM χρησιμοποιεί εκτενές δίκτυο οπτικών ινών, αδειοδοτημένο φάσμα ευρείας ζώνης και τεχνολογίες πρόσβασης 5ης γενιάς οι οποίες έχουν αναπτυχθεί σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Οι υποδομές αυτές δίνουν την δυνατότητα στην FAST TELECOM να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και σύγχρονες υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο εφάμιλλες με αυτές που παρέχονται στα αστικά κέντρα.

Με στόχο να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες του πληθυσμού των απομακρυσμένων αγροτικών περιοχών η FAST TELECOM παρέχει ποικιλία υπηρεσιών.

Τα πακέτα υπηρεσιών της FAST TELECOM περιλαμβάνουν ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο από 24Mbps έως 100Mbps που συνοδεύονται από ευέλικτα προγράμματα τηλεφωνίας (τα προγράμματα φαίνoνται στην σελίδα της FAST TELECOM «Προγράμματα» https://fast.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/ ).

Ειδικά για το καλοκαίρι 2021 η FAST TELECOM προσφέρει τα προνομιακά πακέτα “Fast 50” στα 23.90€ το μήνα (από 29.90€) και “Fast 50 S” στα 24.90€ το μήνα (από 32.90€) αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Παρασκευή 2/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *