Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φιλοζωικός Φθιώτιδας: “Μια επιχείρηση με φιλοζωική συνείδηση στην περιοχή μας”

Ανακοίνωση από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας:

Πρόκειται για την εταιρία Τσιμή ΑΕ η οποία ιδρύθηκε το 1960 και το 1997 μετέφερε το εργοστάσιο της στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας. Ασχολείται με εκτυπώσεις εύκαμπτης συσκευασίας και απασχολεί σήμερα 150 εργαζόμενους.

Αυτό, όμως, που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η ευαισθησία των ιδιοκτητών του, της οικογένειας Τσιμή, σχετικά με τα ζώα, την φιλανθρωπία και τον εθελοντισμό. Το εργοστάσιο πολλές φορές έχει συνεργαστεί με τον φιλοζωικό σύλλογο Φθιώτιδας και με το δημοτικό κυνοκομείο για στειρώσεις και εμβολιασμούς αδέσποτων ζώων. Επίσης, με την βοήθεια του, ζώα άρρωστα ή τραυματισμένα έχουν μεταφερθεί σε ιδιώτες κτηνιάτρους και έχουν προσφερθεί φάρμακα και χρήματα γι’αυτό τον σκοπό.

 

Το εργοστάσιο έχει υιοθετήσει αδέσποτους σκύλους, οι οποίοι διαβιούν σε ειδικό μέρος εντός των εργοστασιακών εγκαταστάσεων σε υπαίθριο χώρο, τον οποίο θα ζήλευε οποιαδήποτε πανσιόν ζώων.

Είναι μια όαση φιλοζωίας στην περιοχή μας και αισθανόμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία που έχουμε με την Τσιμή ΑΕ.

Αξίζει επιπλέον να αναφέρουμε, πως η εταιρεία σε συνεργασία με την ομάδα αιγαίου, έχει προβεί σε πληθώρα φιλανθρωπικών δράσεων ακαδημαϊκού, υγειονομικού & πολιτιστικού χαρακτήρα σε νησιά της άγονης γραμμής βοηθώντας αμέριστα και ανιδιοτελώς να διατηρηθούν οι τοπικές κοινωνίες ζωντανές.

Ευχόμαστε και άλλες επιχειρήσεις να υιοθετήσουν αυτόν τον τρόπο προσφοράς, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τόσο στη μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων, όσο και στην καλύτερη διαβίωση τους καθώς και σε μια πορεία εξάλειψης του φαινομένου που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Χρυσάνθη Καραγιάννη

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10 θέματα για το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης, 9/12

Δείτε  τα 10 θέματα της τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 9/12/2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *