Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Ενημέρωση για τους Δασικούς Χάρτες

Ανακοίνωση Ανάρτησης δασικού χάρτη των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του.  

Σας αποστέλλουμε την με Α.Π. 33552/19-02-2021 (ΑΔΑ:ΨΔΤΛΟΡ10-ΜΩΠ) απόφαση ανάρτησης της Δ/νσης Δασών Ν. Φθιώτιδας, η οποία αποτελεί και ανακοίνωση πρόσκλησης υποβολής αντιρρήσεων, που αφορά δασικού χάρτη των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας ο οποίος αναμορφώθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4685/2020 (ΦΕΚ 92/Α/2020).

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο δασικός χάρτης με τα ψηφιακά αρχεία που τον συνοδεύουν είναι αναρτημένος σε ηλεκτρονική μορφή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας και στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο”

(https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx).

Παρακαλούμε τις υπηρεσίες της ΠΕ Φθιώτιδας, τους οικείους ΟΤΑ, τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Υπουργείου καθώς και τα Δασονομεία, να αναρτήσουν σε εμφανή σημεία την απόφαση Ανάρτησης και την ταυτάριθμη πρόσκληση υποβολής αντιρρήσεων, καθώς και στους ιστότοπους αρμοδιότητάς τους, προκειμένου οι πολίτες να λάβουν γνώση του περιεχομένου της.

 

Η Α.Π. 33552/19-02-2021 (ΑΔΑ:ΨΔΤΛΟΡ10-ΜΩΠ) απόφαση ανάρτησης

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δασολόγος

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μητρόπολη Φθιώτιδας: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου σε Σπερχειάδα και Καλαμάκι

Σε Καλαμάκι και Σπερχειάδα χοροστάστησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *